Schat?

Wat haat ik die typische troetelnamen. Schat, schattie, poepie, scheetje, bolleke, bollie,… Op de meest ergerlijke momenten krijg je die namen per ongeluk te horen. Nee ze zijn niet tegen mij bedoeld, maar voor hun liefje aan de telefoon of hun vriend aan de andere kant van de winkel. Op die momenten word je met de neus op de feiten gedrukt: je bent single. Ik ben niet jaloers, helemaal niet! Ik zou me ontzettend beschaamd voelen moest mijn vriend door de hele winkel “scheeeetje?” tieren. Damn it. Hij zou alleen in de winkel achterblijven hoor. Zelfs in een winkel à la Hunkemoller. Geen compassie!

Als ik ooit terug een vriend heb, zal hij me toch bij mijn naam moeten noemen. Of mij aan de leiband moeten houden. Zo zal hij me nooit hoeven te zoeken (en dus roepen door de hele trein of winkel). Al zal het in mijn geval eerder andersom zijn. Hij aan de leiband. Een jongen nooit te veel vrijheid gunnen, toch? Ik heb niets tegen die lieve troetelnamen, maar mensen gebruiken te weinig de echte namen van hun partner.

Zeg deze avond eens de naam van je lief. Je zal wel zien dat ik gelijk heb. Zorg wel dat je de juiste naam gebruikt. Want schat is iedereen. Zelfs iemand die je haat.

Advertenties

2 reacties op ‘Schat?

  1. Wat van die pesterige koosnaampjes als “vetklep” of “dikkop”? 😀

    En ik teken bezwaar aan tegen uw leibandbeleid. 😉

  2. @Waldheri: “dikkertje” is dan wel weer schattig. Haha! Of “bitch”. Maar dan vraag je u wel af of de persoon dat niet meent….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s