Anderen

In hoe verre mag je geloven wat anderen u vertellen? Op wat mag je u tegenwoordig nog baseren? Ik vertrouw niemand 100%. Zelfs mezelf niet. Iedereen is onvoorspelbaar. Maar waarom laat ik mijn gevoelens leiden door wat anderen mij zeggen. Waarom laat ik anderen in mijn plaats conclusies trekken? Waarom geloof ik hen dan nog. Waarom gunnen ze mij het zoekwerk niet? Hij zou een vriendin hebben. Of toch misschien niet. Heel de dag heb ik met een pruillip rondgelopen. Boos, jaloers, droevig,…. Noem het op, ik was het allemaal. Niemand heeft echte bewijzen, maar iedereen heeft een mening. Waarom trekken mensen zo snel een conclusie? En waarom delen ze die mening met anderen? Ik heb hen niets gevraagd.!Ze hebben mijn dag verpest, de klootzakken.
En mijn liefde voor jou.

Advertenties

2 thoughts on “Anderen

  1. correctie : waarom geloven we altijd de negatieve dingen die anderen zeggen?

    enfin, ik heb mijn les lang geleden geleerd. staat in een verhaal dat ik eens van de psy moest opschrijven, van mijn jeugd tot volwassenheid. maar dat kan ik niet op een publieke blog zetten, te veel mensen zouden gekwetst zijn, zelfs als ik de namen verander zijn de situaties te herkenbaar.

    1. Sommige mensen hebben een enorme overtuigingskracht. Zwakke mensen gaan daar snel in mee. Ook onzekere mensen zoals ik 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s