Ingebeeld gesprek met hem

Ik kan je gedachten lezen, idioot. Denk je dat ik achterlijk ben? Tuurlijk. Dat zou je wel willen, eh? Dat ik zo’n goedkope naïeve sloerie ben die met jan & alleman het bed induikt? Die niet nee durft te zeggen. Die alles doet wat je hartje verlangt. Ja. Jammer, maar ik ben zo niet. Ik ben niet dom. Ik ben niet naïef. Ik ben geen slet. Ik weet dat je niets goeds over mij denkt. Je vindt me dom. Je vindt me onnozel. Je begrijpt me niet. Ik weet dat je mij enkel sexy vindt. Of je ogen zouden echt moeten liegen.

Maar ogen liegen nooit. En dus weet ik dat je mij niets vindt. Je denkt dat je slim bent, eh? Ik denk het niet. Ik speel en ik win altijd, lieverd. Altijd. Geloof me. En als ik het niet kan winnen, verander ik de spelregels. Ik win altijd. Klootzak.

Ik speel het spel heel sluw. Wat jij over mij denkt is wat ik wil dat je over mij denkt. Denk maar dat ik dom ben. Denk maar dat ik geen mening heb. Dat ik niet denk. Dat ik geen gedachten heb. Dat ik geen gevoelens heb. Dat ik een slet ben.

Denk het maar. Je verdient het niet dat je de echte Alimonia te zien krijgt. Ga maar op zoek naar een echte barbiepop. Die zullen zich wel laten manipuleren. En die spelen het spel niet. Nee die geven zich al vrijwillig als speelpop uit.

Trek maar aan hun haren. Speel de kleren maar uit. Betast hen maar. Maar vooral, neem hun hart eruit want mijn hart krijg je nooit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s