Een man

Soms wou ik dat ik een man was. Een gewone simpele man die om de 3 seconden aan seks denkt. Een man die de dingen op een simpele manier ziet. Die een “nee” als een “nee” ziet en een “ja” als een “ja”. Die vooraf geen situaties hoeft te simuleren. Die gewoon de dingen op zich laat afkomen. Een man die gewoon logisch nadenkt. Die niet meedoet aan vrouwelijke spelletjes. Een man die niet constant met “misschien” antwoordt omdat hij bang is voor het resultaat.

Ik wou dat ik een échte man was. Eentje die alles op een normale manier bekijkt. Die zich geen zorgen maakt of het zus of zo zou lopen. Nee, gewoon een man die de dingen op zich laat afkomen.

Een man die gewoon simpele vragen stelt en hierop een normaal antwoord verwacht. Die geen verhaaltjes vertelt om iets proberen uit te leggen. Ik wou dat ik een man was. Die naar de hoeren gaat als hij gewoon zin heeft en daar niet moeilijk over doet. Een man die gewoon zonder nadenken vraagt of “het eten nog niet gereed is?”. Een man die zonder schaamte naar de decolletés van knappe vrouwen kijkt en daardoor gelukkig wordt.

Ik wou dat ik een man was. Een man die zich geen zorgen maakt. Enkel en alleen over zijn seksleven.

11 gedachtes over “Een man

    • Waarom niet? Dan ben ik er eens een maand van verlost en weet je direct hoe we ons die periode voelen 😉 Misschien kan je dan meer begrip voor ons opbrengen 😉

  1. begrip is iets als medeleven, een vat dat niet onuitputtelijk is, en wordt dan nog meestal verspilt aan de verkeerde mensen, tot je zelf rock bottom hit.

    • Als ik erover nadenk. Begrip is niet hetzelfde als medeleven. Iemand die begrip heeft, die voelt geen empathie met die persoon. Iemand die medeleven heeft, wel.

      Mensen verspillen zoveel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s