Zomerweer

Ik haat dit zomerweer! Niet enkel omdat je in deze temperatuur nog geen 500 meter kan stappen zonder te moeten zweten, maar ook omdat alle (mooie) vrouwen hun benen, armen en buik laten zien. En laat dat nu net de onderdelen van het lichaam zijn die ik het meest haat bij mezelf.

Ik haat mijn benen. Om die reden zul je mij dan ook nooit betrappen op zomerse jurkjes of rokjes. Nochtans zouden ze mij “perfect” staan. Dat is toch wat ik te horen krijg van mannen. Maar mannen hebben gemakkelijk praten. Zij moeten zich niet vergelijken met 1000 andere vrouwen met dé perfecte benen. Zij moeten hun benen niet dagelijks controleren op zoek naar een haartje dat de kop aan het opsteken is.

Ik haat de zomer. Niet alleen om de zomerse temperaturen, maar omdat al die mooie vrouwen mij jaloers maken.

Langs de andere kant moet ik met hen lachen. De meeste onder hen zijn niet mooi. Ze hebben gewoon mooie benen die ze enkel in de zomer kunnen laten zien. Via hun benen proberen ze de mannen af te leiden van hun slecht karakter en lelijk hoofd. Hun ogen verstoppen ze achter die grote brillen. Ik vertrouw mensen niet die hun ogen verstoppen. Ze leven met een groot geheim.

Ik haat dit zomerweer. Deze verschrikkelijke temperaturen. En daarom blijf ik de zomer binnen. Met jas, sjaal én broek. Want de wereld loopt al genoeg rond met vrouwen die hun schoon benen willen showen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s