Mijn ideale man

Ik ben single. En dat al veel te lang. Aangezien ik niet op reis ga, heb ik alle tijd om tijdens mijn verlof op zoek te gaan naar mijn ideale man. Maar hoe ziet deze man er uit? Goeie vraag.

Mijn ideale man:
– hoewel bijna alle vrouwen beweren dat het uiterlijk geen rol speelt, speelt dat voor mij wel een rol. Hij mag geen super knappe man zijn want dan verlies ik hem toch direct aan één of andere schoon grietje. Hij moet een “speciale” schoonheid bezitten waarvan zijn ogen het belangrijkste zijn. Mijn voorkeur gaat lichtjes naar mannen met lang haar. En liefst in het bezit van wat borsthaar. Hij mag ook niet te groot zijn want ik moet mij belangrijk voelen in de relatie. Ik moet naar de buitenwereld het idee kunnen uitstralen dat ik de baas ben in de relatie. In de werkelijkheid mag hij de baas zijn. Ik zal wel het slavinnetje spelen.

– vrouwen kicken op geld. Ik ben daar geen uitzondering op. Ik val niet op mannen die het geld door ramen en deuren gooien. Ik wil een spaarzame jongen die zijn geld spaart….ja voor mij natuurlijk!

– Ik wil een speciale man. Een man waarvan zijn vrienden “het is ne speciale se”. Ik wil geen normale jongen.

– qua muzieksmaak doe ik niet moeilijk. Alles is aanvaardbaar zolang het maar geen: r&b, dance, hip hop of reggae is. Kortom, hij moet goede muziek (lees: metal/rock en/of klassieke muziek) kunnen appreciëren. Van cello-tonen moet hij geil worden.

– ik wil een duistere man. Een man die zwarte kamers geen probleem vind en zijn lief in de slaapkamer met draken wilt delen. Een man die plaats heeft voor 5 duistere puzzels op te hangen.

mensen observeren is leuk. En dus moet mijn vriend dat ook leuk vinden.

– liefst van al heeft hij niet te veel vrienden en vriendinnen. Zodat de kans dat we uitgenodigd worden om naar hier en daar te gaan minimaal is. ’s avonds wil ik mijn vriend bij mij.

– om een relatie met mij te kunnen overleven moet je jongen over een eindeloos geduld beschikken. Hij moet ook eerlijk zijn. Heel eerlijk. Ik haat mensen die zitten te liegen om toch maar geen problemen op hun nek te schuiven. Eerlijkheid is super belangrijk.

– ik wil geen super intelligente man die mij constant het gevoel geeft dat ik dom ben, maar een “onnozele” moet ik ook niet hebben. Ik wil iemand die iets van de wereld kent (liefst, want mijn aarderijkskundekennis is klein) en mijn kennis graag wilt vergroten. (zodat we eens eindelijk winnen op een quiz)

– ik hoef geen man die enkel tevreden is met materialistische dingen. Hij moet tevreden zijn met mijn zelfgemaakte cadeaus.

– ik wil een man waarmee ik uren serieus kan praten over de onzin van het leven. Die mijn “dramakunsten” doorziet en mijn tranen wegkust met zijn zwoele lippen. Een man die meegaat in mijn negativiteit en achteraf zegt dat ik een “lief zot geval” ben.

humor is belangrijk. Iedereen heeft humor. De mijne is sarcastisch/droog. Vette humor hoort dus niet bij mij.

En last but not least moet hij natuurlijk een ontzettende grote fan zijn van mijn blog.

Mocht u zo iemand kennen, mag u hem altijd inpakken (want zonder dwang zal hij niet naar me komen) en opsturen naar:

Meesteres Alimonia
Zwarte drakenstraat 666
9999 ZWARTE WOUD

P.S Gelieve gaatjes in de verpakking te prikken of de reis zou nogal snel ten einde kunnen lopen.

28 gedachtes over “Mijn ideale man

 1. @tleven: haha! Ach ja. Binnen zoveel jaar lopen die aliens hier vrij rond, dus ik moet de mijne al reserveren eh 😉

  @danique: hehe op je blog kon ik inderdaad lezen dat je uw handjes niet van hem kunt houden 😉

 2. ik heb er toch nog even over nagedacht, en mischien moet je toch naar buiten treden letterlijk en figuurlijk, om de ideale man te vinden. Wat denk jij?

  • Ik zit alle dagen gemiddeld 4 uur op het openbaar vervoer en nog eens 7 uur op het werk. Ik denk dat ze genoeg kansen hebben, denk je ook niet?

   • Heb jij wel eens gekeken hoe mensen kijken als ze van openbaar vervoer gebruik maken, daar ga je niet tegen aan staan praten, laat staan andersom. Verder weet ik je werksituatie natuurlijk niet, maar normaliter zouden ze genoeg kansen kunnen hebben, tenzij jij dat niet wilt natuurlijk.
    Maar, hé, in een keer kan die er tussen lopen. je weet het niet.

    • Ik was vergeten te zeggen dat ik altijd naar mijn ipod zit te luisteren en dat ik vrij boos kijk als mensen naar me staren 🙂 (en dan vergeet ik nog te vertellen hoe ik een manier gevonden heb om alleen in een wagon te zitten)

     Op het werk hebben er al een paar geprobeerd, maar ja 🙂

     • Precies dat bedoel ik.
      je maakt me wel nieuwschierig naar hoe je dat doet, en ik kan me er iets bij voorstellen, maar dat zul je toch niet bedoelen?
      Maar ja, wat?

 3. Geef me een beetje tijd. De post is al geschreven in mijn hoofd. Nu enkel nog neerpennen 😉

  Ik heb ze afgewezen natuurlijk. En daarbij gezegd dat ze mij moeten bedanken omdat ik ervoor zorg dat ze niet de grootste fout in hun leven hebben gemaakt 😉

  • Dat kan goed zijn, maar het is nu zo 🙂 Er zullen altijd wel sukkels zijn die proberen bij mij 🙂 En ooit ben ik het moe en hap ik toe 🙂 (ik wijs hen niet af omdat ik mij beter voel eh. ik bespaar hen veeeeeeeeeel leed) (U moet ergens eens mijn blog lezen over een kerel die echt weken (!) aan een stuk vraagt om mij eens gewoon af te zetten aan het station)

 4. Ik heb me rot gezocht naar de blog die je aanhaalde, maar niet kunnen vinden. De hoeveelheid die je al geschreven hebt maakt het ook niet makkelijk om iets terug te vinden. Overigens vind ik dat wat je met fotografie doet, erg intressant en leuk.
  Dat zou toch een slecht excuus zijn om toe te happen als u moe bent, gun het je zelf en hap toe als je hem leuk vindt.

 5. Dat is inderdaad vreemd. Geen idee. Er zijn miljoenen vrouwen op de aardbol. Ik zou me niet bezig houden met iemand moeilijk.

 6. NEE, is een vrij duidelijk antwoord, daar heb je gelijk in. Maar bedoel je nou dat dat moeilijk was voor jou om 10 x nee te zeggen, of voor de ander om dat te begrijpen of voor jou omdat je geconfronteerd blijft worden met de doorzetters.

  • Ik spreek hier over de mannen. Ik begrijp niet dat ze na 10 keer “nee” gehoord te hebben (en dat er ook niets gebeurd!), blijven doorzetten. Als ik HEN was, dan zou ik allang opgegeven hebben en gewoon een gemakkelijke vrouw gezocht hebben 😉

 7. Zal ik je een geheim verklappen die je allang wist, “Mannen houden niet van makkelijke vrouwen”. (dat komt pas later)
  En ik begreep dat je voor de mannen sprak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s