Datingsite

Het was een pop-up dat mij op het werk in verleiding bracht. Ik klikte en voor ik het wist was ik ingeschreven en had ik een profiel aangemaakt. Natuurlijk had ik nooit gedacht dat ik mij op een dag zo zou verlagen, maar het wat te laat: ik was een volwaardig (gratis) lid. Vanaf nu zou elke man mij kunnen contacteren!

En zogezegd, zo gedaan.Nog voor mijn profiel volledig in orde was, had ik al de eerste reactie binnen. Een man van 34 die mijn profiel geweldig vond en mij beter wou leren kennen. Een snelle blik op zijn profiel bevestigde mijn vooroordelen. “Geen interesse” klikte ik zeer eenvoudig. Een jongen afwijzen was nog nooit zo snel gebeurd. Een paar seconden later had ik al de tweede reactie. Ook hier moest ik op “geen interesse” klikken. Het werkwoord roken gevolgd door “af en toe” was de druppel die de emmer liet overlopen.

Eenmaal thuisgekomen vervolledigde ik mijn profiel. Ik plaatste wat uitleg en zocht een normale foto uit. Nog geen 5 minuten later had ik al 5 reacties. Eén voor één heb ik ze moeten afwijzen. De moed zakte al in mijn schoenen.

Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en ging zelf op zoek naar mijn “ideale” man. Na nog geen 10 minuten hield ik het voor bekeken. Nog nooit ben ik zo’n plaats tegengekomen waar alle clichés op een hoopje liggen. “Ik zoek een leuke spontane vrouw die af en toe naar de cinema gaat”. “Ik ben al zoveel gekwetst in mijn leven. Ik wil een eerlijke vrouw”.

Vanaf morgen verander ik mijn profiel.

Ik zoek geen man meer. Laat mij met rust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s