Afsluiten

Vrijdag 31 januari 2010 sloot ik exact om 0.00 mijn GSM af. En tot nu toe heb ik deze nog steeds niet opgezet. Ik ben boos. Boos tegenover de wereld. En dat wil ik op deze manier duidelijk maken.

Advertenties

42 reacties op ‘Afsluiten

   1. Dat is waar. Ben zelf ook wat boos momenteel. Niet op de hele wereld, maar wel op een aantal mensen/zaken die voor mij belangrijk zijn nu.

       1. Niets doen is veel gezegd: mijn werk geeft me een negatieve evaluatie, maar ik heb wel een éénmansdienst waar vergelijkbare steden 3 tot 4 personen hebben op zo’n dienst. En mijn vriendin heeft het besluit genomen om me te laten zitten.

     1. Ik kan onderaan blijkbaar niet meer antwoorden, maar het is waar, single zijn heeft ook zijn voordelen. Alleen ben ik nu niet in staat om het positieve te zien van de zaak. Zeker niet als je nog maar net samen een huis gekocht hebt en zo.

      Enne … je tovert regelmatig een glimlach op mijn gezicht met je blogposts, hoor. 😉

      1. (Ik heb juist ingesteld dat we maar tot 5 niveaus diep kunnen gaan, anders begint het na een tijd er vreemd uit te zien)

       OK. Dan is het minder leuk natuurlijk als er praktische zaken mee gemoeid zijn. Maar er zijn nog geen kinderen, toch?

       Goed zo! Fijn te horen 🙂

     2. Neen, kinderen zijn er gelukkig nog niet, maar daar had ik wel stilaan op gerekend. Met mijn 33 jaar moet ik ook geen jaren meer wachten om eraan te beginnen. Zou graag hebben dat mijn kinderen afgestudeerd zijn tegen dat ik op pensioen moet gaan. 😦

      1. Tja. Ik geloof dat er voor alles een reden is. En stel dat er al kinderen waren en je vriendin dan zou vertrekken. Dan zou je “alleen” je kind mogen opvoeden. En al die miserie van regelen etc. En daar ben je nu van gespaard gebleven…. Het kan altijd erger, moet je maar denken.

       Al weet ik wel dat dat je niet veel zal helpen nu.

     3. Dat is waar, maar je hebt zes jaar samen iets proberen op te bouwen en net als je denkt dat je een beetje stabiliteit hebt kunnen inbouwen stort alles als een kaartenhuisje in elkaar.

      1. Ik begrijp het. Een beetje maar, want ik heb er zelf geen ervaringen in. Maar wat kan je doen? Je kan niemand verplichten van je te houden…. Het is in mijn ogen ook tegen de natuur in om “eeuwig” bij iemand te blijven….

      2. @ Karel:

       10 jaren huwelijk…. 10 jaren opbouwen… 1 nakomeling verder… Vijf jaren geleden viel het verdict… ik trok de stekker uit… en heden ten dage sta ik nog altijd achter mijn standpunt. Alles kan je wederop bouwen, enkel duurt het wat langer. Doorgaan mijn levensweg verloor ik tweemaal zéér zwaar… starte ik terug een leven op met jawel nul euro. Ben uiteindelijk reeds een veertiger en geen denken meer aan dat ik nog zo’n zaken op mijn verlanglijstje staan heb.

      3. @scura: Bedankt voor je reactie. Die geeft me ergens wel weer vertrouwen, maar het is vooral moeilijk omdat niet ik, maar de ander beslist om de stekker eruit te trekken.

     4. Je kan inderdaad niemand verplichten om van je te houden. Of het tegen de natuur is om eeuwig bij elkaar te blijven, weet ik niet. Mijn grootouders zijn al 60 jaar getrouwd, mijn ouders dit jaar ook 35 jaar en die mensen zijn nog steeds gelukkig samen. Dus het kan ergens wel.

      Maar ik begrijp je wel.

      1. Vroeger geloofde ik er ook in. En in mijn omgeving is er ook niets wat mij van dat standpunt zou kunnen afbrengen…. maar je hoort tegenwoordig niets anders meer dan vreemdgaan, vechtscheidingen, huishoudelijk geweld,…

   1. Met mijn eerste werkdag bezig, mis ik een hele blogdiscussie.
    Razen en tieren mag, zoals hiervoor geschreven.
    Boos zijn mag ook!
    En ja ik vind jou schattig.
    Maar of wij dat samen aankunnen?
    Proberen???
    Vriendelijke groet uit Amsterdam-ZuidOost

     1. Normaly it was for this morning during the lunar eclipse but your phone was … closed. A big spaghetti when the moon is passing between the sun and us, that’s great. Whe have to wait for 10 years ! Don’t worry we are immortal ——————

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s