Braaf

Het was na enkele afspraakjes dat hij het zei. Op een onverwacht moment noemde hij mij braaf. De wijze waarop hij het zei was onschuldig, maar de betekenis wat er achter zat, had ik al vrij snel door. “braaf” zei ik zacht. Hij verschoot en veerde recht. Het leek wel of hij blijkbaar al vergeten was wat hij zonet tegen mij had gezegd. “Ja braaf” zei hij. “Je bent precies nog erger dan een moslimvrouw”, zei hij al lachende. Maar ik vond het niet grappig. Ik werd kwaad. Ik probeerde mijn furiositeit te verbergen en lachte mee hem mij. “Ja wie weet”, probeerde ik sarcastisch over te brengen.

Dat hij een heel gevoelige snaar had geraakt, wist hij niet. Ik was kwaad en ik bedacht een manier om hem te straffen. Op mijn manier weliswaar.

Toen uiteindelijk de avond viel, zag ik mijn moment en trok mijn meest stoute schoenen aan. “Zet je eens op deze stoel. Ik zal je vanavond eens verwennen”, zei ik hem terwijl ik een kleine knipoog naar hem deed.

Nog voor hij begreep wat mijn plan was, was hij al vastgebonden aan de stoel. Goed stevig zodat ik later geen last van hem zou hebben. “Goed” zei ik. “Let the show begin!”, riep ik luid én enthousiast. Ik zette de cd- speler op en kleedde mij uit op de tonen van de muziek. Startende vanaf mijn kousen tot uiteindelijk mijn string. Na een klein half uur was ik compleet naakt. Ik stond voor hem en kuste hem teder op zijn voorhoofd. Door zijn manier van bewegen, merkte ik dat hij los wou gelaten worden. Spreken kon hij immers niet want ik had een tape op zijn mond geplakt. Om hem te plagen vroeg ik of hij mij wou aanraken. Zijn hoofd reageerde positief. Ik lachte uitbundig. “Geduld”, fluisterde ik hem in zijn oor. “Deze brave meid wil je een lesje leren”. Aan zijn gelaatsuitdrukkingen te zien, had hij blijkbaar niet begrepen dat ik bloedserieus was en voor 1 keer geen spelletje aan het spelen was.

Uiteindelijk besloot ik om naakt op hem te gaan zitten. “Vind je het nog fijn?” vroeg ik. Hij beweerde van wel en ik geloofde hem. “Dan doen we verder”, zei ik zachtjes. Met de hulp van mijn mond en handen ontdeed ik hem van zijn kleren tot hij enkel en alleen nog zijn boxershort aanhad. Wanneer hij dacht dat ik zijn short zou afdoen, begon ik hem te kussen. Ik kuste hem sensueel, likte zijn lichaam hier en daar en bewoog mij sierlijk over zijn lichaam. Hij genoot met volle teugen tot ik begon te zuigen. Hij raakte gefrustreerd omdat ik zijn favoriete plaats oversloeg. “Dat zal je leren” dacht ik bij mijzelf.

En op het moment wanneer hij dacht dat ik hem echt zou beginnen te verwennen, stond ik recht, draaide mij om en zette de muziek af. In zijn ogen las ik onbegrip. “Wat doe je nu?” probeerde hij mij duidelijk te maken.

“Het is je verdiende loon”, schreef ik op een papiertje dat ik voor zijn ogen hield.

Ik kleedde mij aan en vertrok uit zijn appartement. Na anderhalf uur kreeg ik uiteindelijk een sms van hem. “Ik heb me eindelijk kunnen losmaken maar kan je mij aub vertellen wat ik heb mis gedaan?”

Na een tweetal weken besloot ik hem te mailen en bezorgde hem, zonder enige uitleg, een ontzettend sexy foto van mezelf. Nog geen uur later ging mijn gsm af. Toen ik na 30 (!) keer nog steeds niet had opgenomen en hij doorkreeg dat ik dat nooit zou doen, stuurde hij mij een mail terug. “Je ziet er goed uit…. Wanneer spreken we nog eens af?”. Ik antwoordde niet en liet hem in zijn miserie sudderen. Sindsdien stuur ik hem elke vrijdagavond een ontzettend sexy foto van mezelf op. Elke keer opnieuw mailt hij mij terug met de vraag wat hij mis heeft gedaan en of we niet eens terug afspreken. Nog nooit beantwoordde ik zijn mail.

“Dat zal hem leren”, denk ik elke keer opnieuw, “om mij braaf te noemen”.

Klootzak.

33 gedachtes over “Braaf

 1. Zou bijna willen zeggen, wat een gelukkig man om elke vrijdagavond je mailbox te openen en zoiets te vinden. Teaser. Oh en blijf erbij wel degelijk ” krullend”.

 2. Vreemd verhaal, mooi verteld.
  Tja, wat is braaf natuurlijk… je kan er veel mee bedoelen. Niet stout, maar ook: niet kwaadaardig. Als men niet kwaadaardig bedoeld, dan kan ik daar mee leven. Te braaf… tja, dat liever niet!

 3. Alimonia,

  Verhalen schrijven en foto’s op je blog zetten…vind dat heel braaf van je!!!
  Zo stil en gezellig achter je computerke…je bent echt een voorbeeldig meisje!!!
  Doe zo verder en je zal als een brave en leuke blogger door het leven gaan.
  grtjs,
  Daniël

 4. Als ik jou verhaal lees, is het eerste wat in mij opkomt, jou in een onverwacht moment ook ‘braaf’ te noemen. Sorry daarvoor, ik ben ook maar een man en wij hebben zo onze zwakken momenten.

 5. LOL! Vanaf het moment dat er stond ”Ik bedacht een manier om hem te straffen. Op mijn manier weliswaar.” Begon ik al te lachen. Dat kan nooit iets goeds betekenen. En ik maar denken dat ik evil was….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s