Auto’s

Sinds ik een aantal weken verlost ben van mijn obsessie, heb ik er een andere voor in de plaats gekregen. Je kan het zo gek niet bedenken, maar ik ben nu geobsedeerd door auto’s. Niet zomaar eender de welke, maar enkel de sportieve en jammergenoeg ook duurdere types. Voor mij was een auto altijd een gebruiksvoorwerp zoals een ander. “Het maakt niet uit hoe het eruit ziet, als het maar doet wat het moet doet”. En in dit geval moet een auto je gewoonweg van punt A naar punt B brengen. Hoe die auto eruit zag, is nooit het hoofddoel geweest.

Auto’s hebben mij nooit een moer uitgemaakt. Bij het onlangs aanschaffen van een nieuwe auto, heb ik er mij niets van aangetrokken. Mijn ouders kwamen, zoals 10 jaar geleden bij het kopen van een puppy, thuis met een nieuwe auto. “Dit is hij dan”, zei mijn mama trots. “Tof”, zie ik kort. Geen blik heb ik hem gegund.

Maar sinds een paar maanden is dit volledig omgeslagen. Ik besef nu eindelijk wat mannen doormaken als ze een blitse auto zien. Het lijkt alsof mijn geest in een mannenlichaam is gekropen.Tegenwoordig kunnen niet alleen mannen maar ook auto’s mij vanaf nu geil krijgen. En hoe ! Elke keer ik een mooie wagen zie, slaat mijn hart een paar tellen over. Mijn ogen dwalen af en mijn hersenen stoppen gewoon met werken. Bij het voorbijflitsen van de auto geniet ik met volle teugen. Ik bekijk hem, luister naar het geronk van de motor en beeld mij in dat ik aan het stuur zit. “Wow” denk ik bij mezelf terwijl ik met moeite mijn mond probeer dicht te houden.

Dus. Mocht u de komende jaren mij toevallig als hostess bij het autosalon zien. Wees dan niet bang, kom gerust een kijkje nemen om mij te bewonderen.

Je mag mij zelfs komen bepotelen, maar van de auto blijf je af !

37 gedachtes over “Auto’s

 1. Geweldig na eerst schuchtere, verlegen en bedekte foto’s op je blog nu algemene uitnodigingen om jou in de toekomst in het openbaar te komen bepotelen.

  Auto’s zeggen mij helemaal niets. Maar van dat bepotelen ga ik proberen achterhalen wat dat nu precies is.

  Vrolijke vakantiegroet

 2. Kijk Alimonia, ik ga heel eerlijk tegen u zijn. Dat Bugattieke wat daar staat, heb ik als vierde wagen. Wordt het nu niet eens tijd dat wij gaan afspreken, want blijkbaar hebben wij veel gemeen. Ge weet mij te vinden, niet?

   • Ik heb altijd al geweten dat jij ooit mijn pad ging kruisen, noemt het een zesde zintuig, weet ik veel. Vandaar die 4de wagen, die is helemaal voor jou. Wat je daarvoor moet doen? Tja, dat is beter dat ik dat hier niet ga vertellen. Je kunt me altijd mailen en ik zal je in detail vertellen wat je zoal te wachten staat indien je mijn vrouw wordt. mailadres: wordtmijnvrouw@dankrijgjemijnvierdewagen.be

     • Dag liefste Alimonia (ik mag je toch liefste noemen, nu dat je dat autootje gaat krijgen, niet?). Ik wacht nu al 3 dagen op een antwoord. Gelieve mij met spoed te contacteren via mail, want ik wil echt weten wat je met mij allemaal van plan bent. Misschien moet ik nog langs de winkel om attributen aan te schaffen. Ik heb mijn mailadres aangepast: vertelhetmijnu@ofikbarst.be

      • Attributen heb ik voldoende. Die zoeken we wel in mijn “speelkamer” 😉
       De mail is al lang vertrokken. Ik zal hem opnieuw opsturen naar je nieuw adres!

       • Bij het lezen van je mail krijg ik serieuze rode wangen. Ik weet niet of ik dat allemaal ga aankunnen, wat jij daar met mij wil doen. Ik krijg een gevoel dat je precies aast naar de rest van mijn wagenpark, want dat overleef ik niet. Want als dat de bedoeling is, wil ik vandaag nog onze relatie stoppen.

         • Jou opgeven, dat doe ik niet. No way, juist nu we zo ver zijn gekomen. Ok, dit is jou blog, jij bepaald wie wat hierop zet, maar mag ik nu eens als laatste deze commentaar geven, zonder dat jij hier nog iets aan gaat toevoegen?

 3. Proficiat! Je begint mannen echt te begrijpen. Wedden dat je nu ook fan wordt van top-gear!
  Weet ook waaraan je je waagt als je op het autosalon staat… de mooiste hostessen staan meestal niet bij de allermooiste wagens… ’t blijft nog altijd de bedoeling auto’s te verkopen hé

 4. Alimonia,

  Veronderstel dat ik eens naar het autosalon zou komen? Veronderstel hé…waar kan ik dan mijn fietske parkeren, is er aan de ingang op zijn minst één gleufje in den beton voor mijn wiel in te plaatsen? 😉
  Als je dan zin hebt, om een luchtje te gaan scheppen tijdens de pauze, doen we een fietsritje, je mag op het bagerekje zitten !

  groetjes , Daniël Gustaaf Bugatti Veyron, kijk zo zijn stinkende rijke mensen hé…bescheiden !!!

   • Ik wist het ! ik nwist het! wat heb jij toch een groot hart, zo van je precentatie-uurloontje mij nog die korting geven, en aan mij dan nog, een stinkende rijke vent…val achterover, gewoon niet te doen, zo een groot hart! 😉
    Je bent dan toch nog in het echt ” een zeldzaamheid”.

    grtjs, D.G.

  • Is goed. Maakt mij allemaal niet uit. Ik zal je wel verleiden zodat je uiteindelijk je laat overhalen zo’n wagentje van mijn stand aan te schaffen. Ik zal toch wel op commissie werken, niet??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s