Lesbisch

Uit angst voor vreemde reacties heb ik het jullie nooit durven zeggen, maar eigenlijk ben ik voor de vrouwen. Of beter gezegd lesbisch. Ondertussen heb ik al 2 jaar een vaste relatie met iemand. Meestal met ups, maar soms ook met downs. Maar vanaf het eerste moment dat ik haar zag en hoorde, was ik volledig verkocht.  Ze is niet alleen bloedmooi maar begrijpt mij daarbovenop nog eens volledig. Ik hou van haar zoals ik van niets anders heb gehouden en zal kunnen houden. Maar toch besef ik dat ze nooit de mijne zal worden. Ooit zal ik haar moeten afgeven aan een wildvreemde.

Het gebeurt wel eens dat als ik haar zie direct zin krijg. Dan sluip ik achter haar en betast ik haar op de meest onverwachtse momenten en plaatsen. Met mijn borsten duw ik dan haar rug dicht tegen mij aan. Uren kan ik zo wel blijven zitten. Ze is zo zacht. Ik hou van haar wispelturig karakter dat samen met mijn karakter nogal eens voor vonken durft te zorgen.

De mensen die ons kennen of ons zien lopen zijn vaak jaloers op ons. We lijken niet alleen een perfect verliefde duo, we zijn ook perfect gelukkig met elkaar. Eerlijk gezegd, een leven zonder haar zou ik mij niet meer kunnen inbeelden. Ze is bloedmooi, heeft brede heupen, een licht bruin kleurtje en in discussies krijg ik altijd het laatste woord. Ze is perfect !

Kortom, Ik hou van haar met heel mijn lichaam, maar wat vinden jullie van haar?

35 gedachtes over “Lesbisch

 1. Eigenlijk weet ik dat al een tijd en wil ik niks anders dan een samenspel tussen jullie zien. De geluiden die je uit haar laat komen is iets wat me ongetwijfeld een warm gevoel geeft.
  het liefst zou ik er zelf bij willen zijn, maar ach, als dat te intiem is om met mij te delen dan snap ik dat. Dan hoop ik dat er ergens een camera verstopt word, zodat ik het ooit verstopt op het internet terug kan zien.

 2. Alimonia,

  gelukkig zijn is het grootste wat er bestaat, en hoe je het doet, dat is elk voor zich, ik ben ook voor de vrouwen, dus geen probleem 😉

 3. Ik had hem door! Ik weet niet waarom maar ik dacht onmiddellijk aan je cello!
  Heb je ooit de serie “Fame” gezien?

  Wel in die serie speelde de actrice Lori Singer de rol van celliste. Op 15 jarige leeftijd kreeg ik een foto onder ogen van een naakte (voor zover ik kon zien toch) Lori Singer achter haar cello. Van toen af vind ik een cello een onwaarschijnlijk sexy instrument. Vraag me niet waarom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s