Hallo Michel

Exact 1 jaar is Michel in dienst bij ons. En Michel zou Michel niet zijn als hij dit niet op gepaste wijze zou gevierd hebben. Met taart natuurlijk. Overheerlijke taart. Met gratis koffie of een andere drank naar keuze. Collega Michel werd vanaf het begin vrij snel aanvaard door iedereen. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend maar dat is het niet. Maar wij zijn een vriendelijke bank. Of die illusie geven we althans.

Michel, voorzien van snorretje en ouderwetse bril, ziet er niet alleen nerd-achtig uit, maar is het ook. Maar Michel heeft een hart van goud waar iedereen gelijk voor smelt. En dus is Michel sinds het begin enorm populair in de bank. Michel is een doodgewone simpele man. Ontzettend snel te manipuleren maar daar maakt niemand gebruik van. Toch niet in onze bank.

Dat hij bij de personeelsdienst werkt is een klein detail. Iedereen, maar dan ook echt iedereen wilt Michel te vriend houden. Je weet immers nooit wat er boven je hoofd hangt. En zeker niet in deze economische tijden. En dus is Michel nog populairder dan in het begin. En dat is niet te danken aan al zijn taarten die hij ons bezorgt bij elk mogelijke gebeurtenis. Nee. Enkel te wijten aan zijn gouden hart.

En dus overal waar hij passeert, wordt hij spontaan nageroepen. “goeiemorgen Michel”. “dag Michel”. “Smakelijk Michel”.

Michel heeft dan wel niet de looks noch de manieren van een Don Juan, hij heeft wel altijd een horde vrouwen rond hem.

Hoe doet hij het toch?

Advertenties

11 reacties op ‘Hallo Michel

 1. Alimonia,

  Natuurlijk maak jij een kans!
  Je moet echt niet bang zijn hoor voor een nerd.
  Ik ben zelf een nerd, en ik weet hoe fantastische mannen we zijn als nerd! Jij mag dan wel niet jaloers zijn als hij steeds door knappen, en meerdere, omringd wordt. Maar nerds zijn heel trouw hoor, ja echt, je moet het hun echt zelf vragen voordat ze iets zouden ondernemen, op alle vlakken…ja, ik ken mezelf hé… 😉
  grtjs, Daniël
  PS: Nerds kunnen zo ontroerend lief zijn!

   1. Hoe bedoeld je??? wat gaat hij niet door hebben??? denk je nu echt dat hij dat niet zal zien als je een strikje draagt haha 😉
    D.G.

 2. Is het mogelijk om zijn gsm-nr. even door te geven? Als hij toch zo gemakkelijk te manipuleren is, ga ik hem even bellen met de vraag of hij niet een deel van die horde vrouwen wil delen. Pasop, ik doe hem daar een dienst mee. Dan kan hij zich uiteindelijk beter concentreren op zijn werk en zo hoort het ook.

   1. Je gaat je gsm-nr. toch niet hier vrijgeven. Hoe dom zou dat wel niet zijn. Dan ga je wat aan de hand hebben. Honderden telefoons per dag haal je daarmee op je nek. Misschien wel hijg telefoons en dergelijke. Je komt niet mee toe aan werken en tenslotte moet je van nummer veranderen uit ellende. Stuur het maar op per mail. Ik zie hem wel verschijnen. (trouwens mijn nr. is 0486123321)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s