Doktertje

Je hoeft geen dokter te zijn om te beseffen dat ik de laatste dagen iets mankeer. Het zou me niet verbazen als ik weer een maagontsteking heb. In de afgelopen 2 jaar heb ik er al 2 gehad dus ik begin de symptomen stilaan te herkennen. Van de ene ben ik nog maar recent “genezen”. Naast de maagontsteking heb ik ook nog eens ontzettend veel last van mijn rug. Het lijkt er op dat iemand constant een mes in mijn rug prikt. Vervelend. Ik kan het u verzekeren. En daarnaast heb ik sinds kort een paar vreemde vlekken op mijn rug opgemerkt. Hoe lang ze er al zijn, weet ik niet. Dat ik ongezond ben, is duidelijk. Maar ik val nog liever dood dan dat ik een dokter moet bezoeken.

En dus wacht ik geduldig af.

Tot ik weer met hevige pijn naar de spoed moet of iemand doktertje met mij wilt spelen.

16 gedachtes over “Doktertje

 1. het is onvoorstelbaar wat stress kan aanrichten,
  een mooier voorbeeld dat de geest het lichaam de baas is bestaat er niet!
  veel sterkte en goeie moed,
  en snelle beterschap!

 2. Alimonia,

  En toch is een tijdige hulp de beste hulp, uitstel van onderzoek is geen afstel!!!

  spoedig herstel!!!

  Daniël

 3. Ouch! Eum. Toch dokter? Ik heb dat vorige maand gehad voor de eerste keer. Geen pretje. Wat was ik blij dat ik met een paar dagen rust, wat pillen en een dieet er vanaf ben geraakt. Oké, dat laatste viel wat tegen, maar zo eens even in jogging voor TV hangen, of met een koptelefoon vol muziek naar buiten kijken, terwijl je jezelf nogmaals op een kommetje yoghurt trakteert, dat is het dan wel!

  • Ik ben pas genezen van mijn maagontstekening. En nee dat was geen pretje ! Maar een week rust deed me wel deugd 🙂 Maar bon. Mijn dokter heeft gezegd dat de kans groot is dat ik de pillen heel mijn leven zal moeten nemen… *ouch*

 4. Ik ben laatst naar de dokter geweest omdat ik een raar uitziend bolletje op mijn arm heb gekregen, wat vlekken aan de zijkant van mijn ribben en een onophoudelijke hoest heb. Na onderzoek was er uiteindelijk niets aan de hand. Ben nu gerustgesteld. Ben ook geen dokter bezoeker, en laat meestal alles een beetje samenkomen voordat ik ga. (alhoewel, er is ter vervanging op dinsdag en donderdag een nieuwe dokteres gekomen, en als ik aan haar denk voel ik mij terug wat ziekjes worden. Ze droeg geen trouwring, dus denk ik dat ik deze week nog even langs ga. kuch kuch kuch, zie je, mijn hoest is terug aan het komen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s