Geoffrey

Een paar dagen geleden werd ik door één of andere zotte vrouw op straat uitgescholden. Het duurde even voor ik doorhad dat ze op mij aan het roepen was. “Jij lelijke heks”, riep ze. “Kon je met je flikken niet van Geoffrey afblijven?”. Eerst dacht ik dat ze zat was, maar al vrij snel merkte ik op dat ze in een normale staat was. Ik wou verder wandelen aangezien ik geen scène wou maken, maar ze hield me tegen. “Hier blijven lelijke hoer”, snauwde ze me toe. “Ik ben nog niet klaar met je”. “Excuseer”, antwoordde ik haar. “Ik ken u niet nog een of andere Geoffrey. Dus als u zo vriendelijk wil zijn, wilt u mij dan nu loslaten. Met de nadruk op nu”. “Ik laat u niet los alvorens ik te weten kom waarom je uw handen niet kon thuishouden van mijne Geoffrey”. “Maar enfin. Hoeveel keer moet ik het nog zeggen voor u begrijpt dat ik gene Geoffrey ken. Ik weet niet over wat je het hebt”. “Je weet het maar al te goed bitch”, riep ze. “Nee sorry hoor”. “Je kent Geoffrey maar al te goed. Al die sms’en ! Ik heb ze wel gelezen hoor. Vieze geile trut”, snauwde ze mij toe. Ik haalde mijn schouders op, deed nogmaals een poging om haar duidelijk te maken dat ik haar – ik veronderstel – lief niet kende en wandelde verder terwijl ze lelijke woorden naar mijn hoofd slingerde. Ondertussen werd ik aangestaard door een paar mensen alsof ik een misdadiger was.

“Geoffrey”, dacht ik bij mezelf op weg naar huis. Nee die ken ik echt niet. Of wacht eens even. Hoe noemde die jongeman waar ik onlangs nog het bed mee was ingedoken nadat ik hem een ganse dag had belaagd met pikante sms’jes… Miljaar. Was dat niet een of andere Geoffrey. Damn it. Maar had hij mij niet gezegd vrijgezel te zijn?

Damn it. Nu ja. Mijn lesje heb ik nu wel geleerd. Ik vraag nooit of te nimmer nog iemands naam. Kwestie van mijn onschuld – op straat – te bewaren.

8 gedachtes over “Geoffrey

  1. In hoeverre dit fictie is, is moeilijk te bepalen al heb ik eigenlijk als kind zo’n scene meegemaakt maar dan met enige nuance. Het verschil was dat mijn ma de huid werd vol gescholden door een vrouw omdat mijn pa sex had met de dochter van die vrouw. De vrouw in kwestie was getrouwd met een toenmalige collega van mijn pa. Nadien kwamen we te weten dat die dochter uit wraak naar bed gegaan was met een groot aantal collega’s van haar vader. Bleek dat ze niet kon verder studeren wegens geldgebrek en dat was volledig te wijten aan de drankverslaving van haar vader. Het cynische van het verhaal: ze heeft er veel mensen mee getroffen maar de man die ze echt wou treffen, heeft er nooit een zier om gegeven. Het kon hem geen bal schelen wat zijn dochter deed.

  2. Alimonia je volgende slachtoffer, Zwans ?…… Beetje desperately seeking, niet ? Blijf jij maar fijn op je datingsites ipv hier in blogland elke single vrouw die er leuk uit ziet lastig te vallen met je geile hints…. Zielig !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s