Film van de dag

De laatste weken heb ik verschillende films gezien, maar geen enkele heeft zo een indruk om mij nagelaten als Jagten (The Hunt). Deze geweldig beklijvende film van de heer Thomas Vinterberg is een echte aanrader. Het verhaal op zich is niet spectaculair, maar het wordt wel meesterlijk gebracht met heel goede acteurs. Zeker de moeite waard om te zien !

Advertenties

4 reacties op ‘Film van de dag

  1. ‘k had al zeer goede dingen gelezen over die film 🙂 ‘k wist niet dat hij nu al uitkwam! ‘k Dacht dat we er nog ’n aantal maanden moesten op wachten…
    ‘k Ben nog maar net naar de broken circle breakdown gaan kijken, dus ‘k weet niet of ik zo snel weer in de bioscoop zal geraken.

      1. ’t Is natuurlijk een heel pijnlijk verhaal – en het meest pijnlijke van al is dat het ieder koppel kan overkomen, maar de film is heel erg goed opgebouwd! Het is niet chronologisch, waardoor er een afwisseling volgt tussen heel zware scènes en eerder vrolijke scènes (hoewel die natuurlijk toch zwaar zijn omdat je weet wat er volgt). Ik vond het in elk geval een hele goede en ook wel interessante film!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s