Muziektip 59

Net ontdekt en nu al op mijn blog. Sommige groepen hebben toch alle geluk. Zou het door mijn zwak voor cello en viool zijn? Lyriel is een Duitse groep die normaalgezien in het Engels zingt, maar voor deze ene keer maken ze graag een uitzondering en zingen ze in hun moedertaal. Hun muziek is dromerig, met een kleine Middeleeuwe toets. Rock met klassieke en Celtische invloeden. Erg geslaagd.

Als je liever een “lesbische” clip van hen ziet, bekijk dan zeker dit. Al zal je wel moeten wachten tot 2’33”. En sorry voor degene die teleurgesteld zullen zijn maar ondertussen hebben ze toch maar meer views 😉

9 gedachtes over “Muziektip 59

  1. Betoverend mooi. Kan hier uren naar luisteren. Het nummer ‘klopt’ aan alle kanten… 2″30 – 2″39 van Wenn die Engel Fallen is subliem, haha en de rest ook.
    De “lesbische clip” is wat minder…

  2. Dag, als er dan toch in het Duits moet gezongen worden en over een engel, dan geef ik de voorkeur aan http://youtu.be/fGYEXYPy3Mw. Met een sterke verwijzing naar Tarantino’s “From Dusk Till Dawn. Als iemand die graag fotografeert had ik er graag tussen gelopen. 🙂 Prima blog Alimonia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s