De 100ste

Sneller dan verwacht maar vandaag heb ik mijn 100ste volger bereikt.
En die eer gaat naar LeonPeck.

Ik had nooit gedacht dat ik volgers zou hebben, laat staan 100.

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken. Mijn trouwe lezers maar ook de iets minder trouwere. De mensen die vaak commentaar plaatsen maar ook de mensen die dit niet doen.

5 gedachtes over “De 100ste

 1. Ik zou je ook wel willen volgen, maar ik ben dan bang dat ik als een stalker zal worden aangezien 🙂 Wat mijn boek betreft, pietje… ‘k Ga er binnenkort weer eens aan beginnen. Beloofd. Jij mag dan misschien wel eens een kopie krijgen om mij achteraf kritiek of advies te geven. Iemand moet het lezen en eventueel afkraken alvorens het te laten uitprinten, niet? En het mag gerust met een deuntje op de cello zijn om de sfeer nog wat spannender te maken.
  Aanrader voor u die graag klassiek muziek hoort of speelt : Mark Richter – Recomposed – Vivaldi – The Four Seasons! Een echte super aanrader… Groetjes

  • Ik heb even ge-youtubd. Die violen zijn echt vreselijk de eerste 5 minuten… Daarna heb ik even doorgespoeld. En nee ik ben niet direct fan.

   En ja ik wacht nu al met spanning op je boek. Klein detail: ik lees echt niet graag…

   • Ah inderdaad er klinkt iets afschuwelijks raar aan die compositie van Mark Richter,
    maar wie dacht dat het de klassieke compositie van Vivaldi is, heeft het mis. En dat is precies wat er aan scheelt. Er werden in bepaalde stukken fragmenten weggelaten (uitgeknipt als het ware), waar men dan een stukje repetitief speelt… Tja, ik kan u niet overtuigen, maar de bewerking is schitterend. Elk zijn smaak uiteraard. En je leest niet graag… Slechte vooruitzichten dus 🙂 Ik lees eigenlijk ook niet graag. Maar goed, we zien wel 🙂 groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s