Muziektip 81

Heel toevallig op dit heerlijk nummer gestoten. Einar Selvik is een Noorweegse muzikant. Hij is tevens ook de zanger van de groep Wardruna. Ik moet eerlijk toegeven dat ik weinig of zelfs niets van deze man of zijn groep weet. Wat ik wel weet is dat dit nummer geweldig is. Het pakt je beet vanaf de eerste seconde en neemt je mee naar een onbeschrijfelijke plaats. En dat allemaal op de mooie tonen van de elektrische cello van Tina Guo.

7 gedachtes over “Muziektip 81

  • Ik ken het niet ! Wat tof dat je deze tip hier komt zetten 🙂 Heb het tot nu toe 2 maal beluisterd, maar vind er voorlopig nog niets aan… Volgende keer vraag je mij mee als je nog eens naar zoiets gaat luisteren eh 😉 Hoe gaat het cello spelen trouwens??

   • Geen probleem hoor als het je ding niet is! Ik vind het een heel sfeervol nummer. ‘k Zal het je laten weten als er nog eens zo’n concert passeert 😀
    Cello gaat behoorlijk goed, maar ‘k ben nog altijd een absolute beginner, hé. Net begonnen aan positieveranderingen, dus nog een lánge weg te gaan!

     • Oei, ‘k ben nog niet zo goed thuis in de benamingen. ‘k Weet niet wat vierde positie is 🙂 ‘k Heb net extensies gehad en nu schuif ik een volledige toon op i.p.v. een halve. ‘k Kijk er echt naar uit om goed te kunnen spelen!

      • Vierde positie is aan de hals, maar daar zit je blijkbaar niet.

       De extensies zijn belangrijk 🙂

       Als je een toon opschuift dan zit je volgens mij in de tweede positie.

       Weet vooral welke noten je aan het spelen bent. Dat was mijn fout 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s