Ipad mini

De laatste tijd is het hier redelijk stil. Dat heeft 2 redenen. Ten eerste voel ik mij vreselijk. Maar ik ga hier in deze blogpost niet te diep op in (en ik weet zelfs niet of ik er nota bene over ga bloggen – wat eigenlijk een slecht teken is). De andere reden is dat ik sinds enkele dagen in het trotse bezit ben van een ipad mini. Een tablet was al iets wat ik graag wou en nu heb ik, na zeer lang nadenken, er eindelijk eentje gekocht !

Net zoals in mijn ipod, heb ik in mijn ipad mini een quote laten graveren.

051b

053a

058b

063b

 

22 gedachtes over “Ipad mini

 1. Een goeie investering. Ik heb ook een iPad mini en ben er nog altijd tevreden over. Het aanbod aan apps is wel overweldigend en spelletjes kunnen heel verslavend zijn.
  Veel plezier met je aanwinst.

  • Als je tips hebt voor leuke apps/spelletjes, altijd welkom ! Mijn tip zijn de G5 games. Misschien blog ik wel eens over leuke spelletjes…Misschien ook niet 🙂

   • Mijn iPad is enkel wifi. Ik lees er wel elke dag de krant op: ’s ochtends downloaden en dan lezen op de trein. Handig. Verder vooral spelletjes die ook op Facebook te vinden zijn: Candy Crus, Fram heroes, Scrubby Dubby, … Mijn grootste verslaving heet ‘Clumsy Ninja’: met niets te vergelijken. Geen handigheid vereist maar toch ongelooflijk plezant. Trivia Crack kan me ook bekoren. Voor het overige gebruik ik vooral apps van WordPress, 500px, Flickr (deze is wel niet echt stabiel), Pinterest. Er bestaan wel coole aps voor fotografie: Red Dot Camera, Warmlight, Annotate.
    Misschien nog een tip: update je iPad via iTunes op je computer. Dat gaat meestal sneller en is ook handiger want minder kans dat het geheugen van je iPad te klein wordt wegens te grote updates. Dat kan vooral gebeuren met een update van iOS. Bij mij duren dat soort updates zelden langer dan 15 minuten. Draadloos kan je al gauw een paar uur kwijt zijn aan zo’n update.

     • Via iTunes: omdat dit programma op je pc staat, wordt een update op de hard schijf gezet en direct geïnstalleerd op iPad of iPhone. Anders wordt de update eerst gedownload op de iPad en dan pas geïnstalleerd. Het te installeren programma neemt dus geheugen in op d iPad of iPhone wat al eens tot geheugenproblemen kan leiden.

    • Bedankt voor de tips. Clumsy Ninja heb ik reeds gedownload 🙂 Wel grappig. Dat van die upgrade had ik ergens gelezen. En maar gelukkig ook want ik heb de ipad mini 2 gekocht en die direct een update gegeven 😉

 2. Hier gebruik ik nu een iPhone, iPad en een MacBook.

  Zeker niet de nieuwste versies, maar het werkt.

  Dat graveren blijft een mooie persoonlijke touch!

  Sterkte met je tegenslagen …….

  Bemoedigende groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s