Filmtip

Het is weer eventjes geleden, maar ik heb voor jullie weer een pareltje klaargezet. Ik kan er niet aan doen. Wekelijks ga ik naar de film, maar jammergenoeg gaat het niveau niet evenredig omhoog met de inkomprijzen. Soit. Deze keer heb ik wel een film voor jullie klaarstaan die zijn geld dubbel en dik waard is. Nerve, geregisseurd door Henry Joost & Ariel Schulman.

Een meisje geraakt verslaafd aan een spelletje. Via je telefoon krijg je opdrachten binnen (als je player bent althans) die je binnen een bepaalde tijd moet behalen. Terwijl je  de opdrachten aan het uitvoeren bent, zijn er watchers. Hoe meer watchers, hoe populairder je bent en hoe hoger je op de ranglijst komt te staan. De bedoeling van het spel is om uiteindelijk op plaats 1 en 2 te geraken en zo de finale te spelen. Wat staat er tegenover? Al het geld dat je tot nu toe van je opdrachten hebt verdiend. De watchers bepalen trouwens ook je opdrachten….

Klinkt spannend, toch? En dat is het ook. Het is niet enkel een leuk scenario, maar het is gewoon visueel interessant. Nog eventjes geduld, want de film is nog niet officieel uit. Maar noteer het alvast in je agenda !

Ik heb me alvast kostelijk geamuseerd.

 

2 gedachtes over “Filmtip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s