Quote van de dag

Liefde is als water. Het is overal maar je kan het nooit lang in je handen vasthouden.

Advertenties

7 reacties op ‘Quote van de dag

  1. Misschien een voorstel… Vroeger werkte ik in de horeca en ‘k had toen veel witte hemden. Met tijd kreeg ik ook borsthaar. Maar daar wou ik het nu niet over hebben. Hoe diep ik ook in je ogen tracht te kijken (op dat vlak beeld dat een foto moet voorstellen), toch lijk ik niet in je ziel te kunnen kijken. Maar alle gekheid opzij gelegd… mijn voorstel : meet hoeveel liefde in een beker kan en dan kan je het water zo lang als je dat wilt bij je houden. Het negatieve aan water is wel dat het eventueel kan verdampen. Verdampt het niet, weet dat stilstaand water na een tijdje een geurtje begint te krijgen. Allé, heb ik het weer verbrod? 🙂 Was niet mijn bedoeling. Al wat ik wou is even je aandacht te trekken… Is dat gelukt?

    1. Iedereen krijgt mijn aandacht als hij of zij een reactie post. Maar bij sommige zindert hun reactie soms nog serieus na…. Nu ben ik wel benieuwd naar u in een wit hemd….

  2. liefde is geen water, maar zand. Als je het rusig in je hand houdt, blijft het liggen. Maak een vuist en het glipt tussen je vingers door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s