Uitleg

Misschien ben ik een beetje uitleg verschuldigd waarom ik de afgelopen maanden zo afwezig hier was. 2 dingen zijn hier een beetje de oorzaak van. De eerste is dat ik een nieuwe job heb. Heel eerlijk, de afgelopen maanden waren een echte strijd. Ik dacht dat een gevecht op een veld gebeurde. Maar in mijn situatie gebeurde deze naast het veld en in plaats van speren was het met messen. In de rug. Meer wil ik er niet over kwijt. Maar uit onverwachte hoek kreeg ik hulp en zit ik nu waar ik moet zitten. Op een andere stoel. Een andere baas. En andere collega’s. En tot nu toe beklaag ik het me nog niet. Ik ben een tevreden mens.

De tweede reden en misschien wel de belangrijkste is dat er iemand in mijn leven is gekomen. De meeste volgers zullen het wel al geroken hebben. Ik was verwonderd. Hoe goed jullie wel niet tussen de lijntjes konden lezen. En sommige hadden het blijkbaar nog eerder door dan mezelf. En ja ik ben dus eigenlijk een slecht mens. Want ik heb hem afgepakt van iemand. Als buitenstaander zou ik dat ook denken. En hoe je het ook draait of keert, het is ook zo. Maar nu ik zelf in deze situatie zit, denk ik er natuurlijk anders over. Je kan zeggen en denken wat je wil, maar het was en is ook niet gemakkelijk voor mij. Soit. Daar heeft de andere partij natuurlijk niets aan. Maar het is hoe het is. En daar kan voorlopig niemand een stokje voor steken. Niemand. In hoe verre ik hier verder over ga bloggen, weet ik nog niet. Voorlopig heb ik daar geen behoefte aan.

9 gedachtes over “Uitleg

  1. Waarbij je helemaal voorbij gaat aan jouw trouwe lezers.
    Misschien willen die wel de allerkleinste details weten.

    Maar goed ik respecteer jouw behoefte aan privacy op het internet ….

    Vrolijke voorjaarsgroet,

  2. Ik hoef niet zozeer de uitleg, maar apprecieer het wel. En ben blij voor je dat er iemand is. Wel jammer dat dit een einde betekende aan de reeks “fijne” foto’s 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s