Foto op aluminium

Iets mogen testen is altijd fijn. Zeker als je het effectief kunt gebruiken. Zo mocht ik voor studentendrukwerk.nl een foto op aluminium testen. Dit materiaal geeft een grove look en past perfect in een industrieel of modern interieur.  Ik moet zeggen dat ik heel nieuwsgierig was. Ik heb nog nooit met dit materiaal gewerkt.

Als je echt het robuuste van een foto op staal naar voren wil laten komen, is een zwart-wit foto of een sepia filter interessant om te doen. En laat ik nu net een perfecte foto hebben in zwart wit.

Ikzelf woon tegenwoordig in een modern appartement. Alles wit. Hier en daar een tintje grijs en zwart. Perfect voor hier een foto op aluminium in op te hangen, toch?

Een foto op aluminium bestellen, gaat echt als een fluitje van een cent via de site van http://www.studentendrukwerk.nl.
Je kiest het formaat en de grootte. Een klein formaat heb je al vanaf 19,99 EUR.

Foto aluminium

Daarna kies je een leuke foto. Je kan hier nog tekst en ander decoratie op plaatsen. Voor mij persoonlijk hoefde dit niet.

Foto aluminium 2

Daarna kies je nog het ophangysteem. Ik moet eerlijk zeggen dat de site niet helemaal duidelijk hier in is. Waarom zou je geen ophangsysteem kiezen als de plakstrips gratis zijn? En wat doet dat zwevend ophangsysteem nou?

Uiteindelijk koos ik voor het zwevend ophangsysteem. Omdat we een appartement huren en liefst niet boren, kan ik jammergenoeg geen voorbeeld hiervan laten zien. Maar als ik het systeem bekijk, lijkt het me perfect te zullen werken om mijn foto te laten zweven. Ik kan nu al niet wachten als het ophangt in mijn toekomstig huisje.

Foto aluminium 3

IMG_20190421_200902

Eén werkdag (!) later, arriveerde mijn foto op aluminium reeds in de brievenbus. Netjes verpakt.

Echt prachtig !

IMG_20190421_200546

Zien jullie het robuuste?

IMG_20190421_200555

Als de foto in het licht hangt, is het nog mooier. Dus mocht je op de foto een spot kunnen plaatsen. Dan zou je foto wel eens de blikvanger van je kamer kunnen worden.

IMG_20190421_201238

IMG_20190421_201729

Past perfect in onze kallax kast.

Meer informatie kan je terug vinden op Studentendrukwerk.nl. Hier kan je naast een mooie foto op aluminium ook scripties en andere producten aanschaffen.

Mocht je zelf een foto op aluminium laten drukken, surf dan bliksemsnel naar:  https://www.studentendrukwerk.nl/producten/foto-op-aluminium

Een gedachte over “Foto op aluminium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s