Vakantie

De meeste zijn vandaag na een paar zonnige dagen terug aan het werk gegaan. Ik niet ! Ik heb de komende dagen nog verlof. En daar heb ik een goede reden voor. Morgen vertrek ik met de vlieger naar Lissabon voor een week. Van het ene mooie weer naar het andere mooie weer. Nuja. 30 graden is het op dit moment niet, maar dat hoeft ook niet. Ik zal tevreden zijn met de voorspelde 22 à 24 °C.  Mijn agenda is goed gevuld dus ik denk niet dat ik mij daar zal vervelen. Ik hoop het alvast want mijn hoofd zit vol met geesten, vieze figuren en duiveltjes en die wil ik eens een week niet zien !

Deze keer heb ik ook eens een ander type hotel geboekt. Een kleinschalig dingetje waar de eigenaar mij, bij wijze van spreken, elke week heeft gemaild om te vertellen hoe hij er wel niet naar uitkijkt dat ik afkom. Soit. Ik lees zéér goede reviews over zijn hotel dus ik ben erg benieuwd !

Heb al links en rechts gehoord dat Lissabon erg de moeite is. Maar dat wil ik met mijn eigen ogen en voeten zien. Mochten jullie nog tips hebben, aarzel niet ze hieronder te zetten of ze mij te mailen (blog.alimonia[@]gmail.com)

Tot snel met hopelijk een paar leuke foto’s en verhalen !

Misschien post ik er dan nog een paar van Boedapest want met al de geesten in mijn hoofd ben ik vergeten te vermelden dat ik een paar weken terug alweer in Boedapest zat (jup vierde keer) En ja ook daar zijn nog foto’s van. Ik vrees dat ik ze zelf  nog eens moet bekijken. Zie je, ik heb niet gelogen dat mijn hoofd overvol zit….

Liefs

Alimonia

5 gedachtes over “Vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s